Boksishop 2019 vaihtuva

Kuorma-auto suistui ojaan Tarvasjoella

Kuorma-auto lipsahti valtatieltä ojanpohjalle Tarvasjoella. Kuva: Simo Päivärinta.

LIETO/Tarvasjoki. Kuorma-auto suistui 10-tieltä ojaan Tarvasjoella tiistaina vähän ennen kello 11. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa, mutta auton nostotyöt aiheuttivat jonkin aikaa haittaa valtatien liikenteelle.

Suistuminen sattui noin 300 metriä Takamaan-Suitsulan tienhaarasta Turun suuntaan, jonne kuorma-auto oli matkalla.

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot