Boksishop 2018 vaihtuva

Kytenyt nuotio sytytti aluskasvillisuuden palamaan Koskella

KOSKI. Noin 2 000 neliötä metsän aluskasvillisuutta paloi Koskella Kärrintien tuntumassa maanantain vastaisena yönä. Pelastuslaitos sai hälytyksen palosta hieman kello kahden jälkeen yöllä. Palo ei levinnyt puustoon eikä aiheuttanut muita vahinkoja. Pelastuslaitos sai tulen talttumaan parissa tunnissa.

Päivystävä palomestari Mikko Särmä arvelee palon saaneen alkunsa paikalla olleesta hakkuujätteen polttopaikasta. Hakkuujätteiden polttamisesta on Särmä mukaan jo useampia päiviä, mutta ilmeisesti jotain oli jäänyt kytemään.

–Sunnuntaina oli tuulinen päivä, ehkä se sai siitä uutta puhtia, Särmä pohtii.

 

Juttua on korjattu keskiviikkona 4.7. kello 9.12. Alkuperäisessä jutussa palopaikan kerrottiin olleen Lepolantien tuntumassa. Oikea paikka on kuitenkin lähempänä Kärrintietä.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot