Boksishop 2018 vaihtuva

Maastopalo turvetuotantoalueella Pöytyällä

PÖYTYÄ. Turvetuotantoalueen työntekijät onnistuivat sammuttamaan Pöytyän Karvionkulmantien turvetuotantoalueella keskiviikkona kello 14 jälkeen syttyneen, noin sadan aarin alueelle levinneen palon.

Paikalle hälytettyjen puolen tusinan pelastuslaitoksen yksikön tehtäväksi jäi vain varmistaa palon sammuminen.

Palon syttymissyystä ei ole varmuutta. Paloalueella ei työskennelty keskiviikkona, mutta siellä oli liikkunut työmaan kulkuneuvoja.

Palon jälkivartiointi jätettiin turvetuotantoalueen työntekijöille. Vartiointia jatketaan ainakin torstaihin saakka.Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot