Boksishop 2019 vaihtuva

Marttilan Kyröntiellä varoitetaan liukkaudesta

Liukkaudesta varoitetaan useamman kilometrin matkalta. Kuva: Simo Päivärinta

MARTTILA. Ollilan ja Kyrön välisen Kyröntien Ollilanpuoleisen osan päällysteestä tuli keskiviikon aikana vaarallisen liukas. Asfaltin päälle on helteessä noussut sulaa pikeä.

Vaarallisimmat osuudet ovat Kymppitieltä Kyröön päin lähtevän suoran tieosuuden jälkeiset jyrkät mutkat. Nyt todettua tilannetta vastaavaa liukkautta esiintyi myös toukokuussa.

Tielle asennettiin liukkaudesta varoittavat liikennemerkit sekä alennetut nopeusrajoitukset.

Ely-keskus selvittää, mikä on aiheuttanut pien nousun tien pintaan. Ensiavuksi tien liukkautta torjuttiin ajamalla sen pintaan keskiviikkona kivituhkaa.

Juttua on päivitetty torstaina kello 10.45 ja  11.40.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot