Boksishop 2019 vaihtuva

Nainen putosi jyrkänteeltä Hevonlinnassa

Kosken VPK pelasti harjureunalta pudonneen naisen Hevonlinnan alueella. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI. Kosken VPK pelasti Hevonlinnan ulkoilualueen kapealta jyrkänteeltä useita metrejä pudonneen paikkakuntalaisen naisen pinteestä myöhään perjantai-iltana. Nuorehko nainen loukkasi pudotessaan itseään, mutta hän pystyi hälyttämään paikalle apua.

Onnettomuuskohteen paikallistanut palokunta haki naisen mönkijällä harjurinteestä turvaan ja hänet kuljetettiin jatkohoitoon.

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot