Boksishop 2019 vaihtuva

Oripäässä paloi vessakoppi ja maastoa

Puurakenteinen WC-koppi ja maastoa paloi Oripään lentokentän laitamilla. Kuva: Simo Päivärinta.

ORIPÄÄ. Puurakenteinen WC-koppi  syttyi tuleen Oripään lentokentän alueella tiistaina kello 11 aikaa. Palo eteni kopista metsämaastoon muutaman sadan neliön suuruiselle alueelle. Parisenkymmentä puuta kärsi palovaurioita.

Palossa tuhoutunut WC-koppi oli ollut käytössä maatalousnäyttely Okrassa. Palokunta sai tilanteen nopeasti hallintaan niin, ettei tuli päässyt riistäytymään laajemmalle alueelle. Palon syttymissyystä ei ole vielä varmuutta.

Artikkelia on päivitetty 11.7. klo 9.06.

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot