Boksishop 2019 vaihtuva

Pakettiauto paloi kesäkahvilan pihalla Aurassa

Tuli tuhosi pakettiauton Aurassa sunnuntaina. Kuva: Simo Päivärinta.

AURA. Prunkkalan Poikettavan pihalla seissyt pakettiauto syttyi palamaan sunnuntaina iltapäivällä. Tuli tuhosi auton moottoritilan ja ohjaamon. Palon otaksutaan syttyneen teknisen vian takia. Henkilövahinkoja ei koitunut eikä palo ollut vaarassa levitä rakennuksiin. Palokunta sammutti palon noin viiden aikaan.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot