Boksishop 2018 vaihtuva

Peurakolari pysäytti matkanteon Marttilassa

Tuulilasi särkyi ja auto jäi tienposkeen peurakolarin seurauksena. Kuva: Simo Päivärinta

MARTTILA. Kymppitien ja Loventien risteyksessä sattui raju peurakolari torstaiaamuna yhdeksän aikaan. Turusta Hämeenlinnan suuntaan matkalla ollut henkilöauto vaurioitui törmäyksessä ajokelvottomaan kuntoon ja peura heitti henkensä. Henkilöauton tielle jättämät jarrutusjäljet olivat 30 metrin mittaiset.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot