Boksishop 2019 vaihtuva

Uhkaava palonalku suoalueella Marttilassa

Marttilan VPK tukahdutti suomaastossa syttyneen maastopalon. Kuva: Simo Päivärinta.

MARTTILA/Ollila. Suoalueella Ollilassa syttyi uhkaava maastopalo syrjäisessä paikassa keskiviikkona puolenpäivän jälkeen. Hälytyksen tekivät korkeassa linkkimastossa työskennelleet miehet, jotka huomasivat savupatsaan.

Marttilan VPK:n kaksi yksikköä kävi sammuttamassa kolme palopesäkettä. Maasto oli todella kuivaa, mutta palanut alue jäi muutaman neliön laajuiseksi.

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot