Boksishop 2019 vaihtuva

Valasrannalla kadonnut nainen löytyi tajuttomana

PÖYTYÄ/Yläne. Yläneen Valasrannalla etsittiin lauantai-iltapäivällä kadonnutta naista poliisin, poliisikoiran ja rajavartion helikopterin voimin. Etsittävän 35-vuotiaan naisen epäiltiin saaneen sairaskohtauksen. Hänet löydettiin illalla noin kello 18 aikaan metsästä tajuttomana. Helikopteri paikansi hänet muutaman sadan metrin päästä metsästä. Nainen kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan.Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot