Boksishop 2019 vaihtuva

Varas vei autoista akkuja Tarvasjoen Tyllillä

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjoen Tyllin teollisuusalueelta anastettiin keskiviikon vastaisena yönä eri yritysten pihoilla olleista autoista useita akkuja.

Varas vieraili Tyllillä noin puoli yhden aikaan. Valvontakamerassa näkyy valkoinen Fiat-merkkinen pakettiauto sekä pitkä laiha nuorimies, joka oli pukeutunut löysiin verskoihin ja lippikseen. Samainen varas lienee vieraillut myös Paimiossa, jossa akkuja on viety maanantain ja tiistain sekä keskiviikon ja torstain välisinä öinä entisen motellin alueelta.

Oletettavasti varas on kiinnostunut akkujen sisältämästä lyijystä, jonka hinta on tällä hetkellä korkealla.

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot