Boksishop 2019 vaihtuva

Yläneläistä naisvoimistelua vuosikymmenten takaa

Anselm Laakson viime vuosisadan alkupuoliskolla ottamassa kuvassa Yläneen naisvoimistelijat esiintyvät Portaanpäässä. Ryhmään kuuluivat Helmi Eklöf, Hilma Lehtonen, Hilma Nikula, Silja Reunavuori, Elli Jokela, Hilja Salokunnas, Martta Peltola, Anna Laurila, Laina Maula, Airi Lehtonen, Oili Lukkala, Impi Aalto ja Tyyne Rinne.

Yläneen kotiseutuyhdistys toivoo lukijoiden apua kuvien tunnistamiseen ja ajoittamiseen. Tietoja ja palautetta voi antaa Tapio Rastaalle puhelimitse 050 5188 461 tai sähköpostilla tapio.rastas@gmail.com

 

 

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot