Boksishop 2019 vaihtuva

Härkätien reunaa vajosi Marttilassa

Tienreunan vajoaminen repäisi Härkätiehen railon Marttilassa. Kuva: Simo Päivärinta.

MARTTILA. Härkätien toinen kaista poistettiin käytöstä Marttilassa Leppämäentien risteyksen kohdalla tienreunan pettämisen takia maanantaina. Tietä on vajonnut 10-15 metrin matkalla kohdassa Härkätie 1705.

Vajoamakohdalle on asennettu paalut, mutta ennakkovaroitusta kaistan katkeamisesta ei ole. Samaa kohtaa on korjattu aiemminkin. Vajoama haittaa Marttilan suuntaan ajavien liikennöintiä. Tierikkokohtaan on Kosken ja Marttilan rajalta matkaa noin kilometri.

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot