Boksishop 2018 vaihtuva

Helle piiputti nokikolarin

Aurassa ja Tarvasjoella hormeja nuohoavan Teemu Nybergin mainion tasapainon taustalla piilee miehen aikaisempi ura balettitanssijana. kuva: Tuomas Honkasalo

LIETO/Tarvasjoki. Helteellä kannattaisi pukeutua vaaleisiin vaatteisiin ja pysytellä varjossa, vaan minkäs teet, jos satut olemaan nokikolari.

–Työpäivästä palautumiseen on mennyt puolitoista tuntia viileässä maakellarissa, tarvasjokelainen nuohooja Teemu Nyberg kuvailee helleputkesta aiheutuneita ammatin varjopuolia.

Nuohoojat ovatkin yksi kovimmin helteistä kärsineistä ammatinharjoittajista. Helteen paahtamat tummat katot ja ammatillisista syistä valitut tummat vaatteet vaan korostavat hikistä pätsiä.

–Vaikka katolla ollaan vaan 5–10 minuuttia kerrallaan, niin helteellä on voinut tehdä vain keskimäärin puolikasta päivää, Nyberg tilittää.

 

Lue lisää 10.08.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot