Boksishop 2019 vaihtuva

Helmin ja Kallen häät

RuuhijärviRiuttamäki

Yläneläisen Anselm Laakson viime vuosisadan alkupuoliskossa ottamassa kuvassa ollaan Helmi Mäkisen ja Kalle Ruuhijärven häissä. Hääpari on kuvan etualalla ja muut kuvassa olevat henkilöt ovat (vasemmalta oikealle) tunnistamaton nainen, tunnistamaton mies, Kaisu Ojala, tunnistamaton mies, Alli Riuttamäki, Pauli Ruuhijärvi (lapsi), Yrjö Niittymaa, Anna Riuttamäki, Maria Salminen, Sulo Juhannusvuori, tunnistamaton nainen ja Kalevi Maanpää.
Kuvanottohetki ja kuvauspaikka eivät ole tiedossa.

Yläneen kotiseutuyhdistys toivoo lukijoiden apua kuvien tunnistamiseen ja ajoittamiseen. Tietoja ja palautetta voi antaa Tapio Rastaalle puhelimitse 050 5188 461 tai sähköpostilla tapio.rastas@gmail.com

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot