Boksishop 2019 vaihtuva

Juvanrahkan turvesuolla paloi

Juvanrahkan turvesuolla syttynyt palo saatiin nopeasti hallintaan. Kuva: Simo Päivärinta.

LIETO/Tarvasjoki. Juvanrahkan turvesuolla syttyi tiistaina iltapäivällä maastopalo noin kello 13 aikaan. Ripeän alkusammutuksen johdosta palo ei päässyt leviämään laajalle alueelle ja paikalle saapuneet Tarvasjoen ja Marttilan VPK:t saivat palon nopeasti haltuun. Palopaikka oli useiden satojen metrien päässä Juvanrahkalle johtavasta Kivitiestä.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot