Boksishop 2019 vaihtuva

Kuljettaja loukkaantui ulosajossa Pöytyällä

Raju ulosajo johti kuljettajan vakavaan loukkaantumiseen. Kuva: Simo Päivärinta.

PÖYTYÄ. Henkilöautoa kuljettanut nainen loukkaantui vakavasti Pöytyällä kantatien 41:llä sattuneessa ulosajossa maanantai-iltana seitsemän aikoihin.

Auto oli matkalla Oripään suuntaan, kun se toistaiseksi tuntemattomasta syystä riistäytyi kuljettajan hallinnasta lievästi oikealle kaartavassa mutkassa. Suistumisen jälkeen auto kulki pitkin ojanpohjaa, törmäsi ojarumpuun ja heilahti keulan kautta ympäri. Kuljettajan lisäksi autossa ei ollut muita matkustajia.

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot