Boksishop 2018 vaihtuva

Kyröläiset tappelivat joukolla Salossa

SALO, PÖYTYÄ/Kyrö. Kyröläisiä nuoria miehiä oli mukana Salossa sunnuntaiaamuyönä käydyssä joukkotappelussa, jossa käytettiin kättä pitempään lyömäasetta. Poliisi rauhoitti tilanteen ottamalla kiinni kaikkiaan viisi henkilöä.

Paikallisten ja kyröläisten kesken oli tullut riitaa ravintolassa Turuntiellä. Riitely yltyi tappeluksi ravintolan ulkopuolella. Kahakassa oli mukana toistakymmentä nuorta miestä, joista useampaa lyötiin. Poliisi otti kiinni kaksi nuorukaista.

Tilanne kärjistyi myöhemmin uudestaan joukkotappeluksi vähän ennen neljää. Nyt paikalla oli parikymmentä riitapukaria, jotka poliisipartiot erottivat toistensa kimpusta. Asiaa selvitellessä kävi ilmi, että kyröläisnuorukainen oli lyönyt tuttavansa autosta haetulla rengasraudalla salolaismiestä takaraivoon. Lyöty sai takaraivoonsa isohkon kuhmun, mutta ensiavun jälkeen mies pääsi kotiinsa.

Myös toista salolaista oli lyöty niin ikään rengasraudalla. Lyönnit olivat osuneet salolaisen käsivarsiin ja lyöjänä oli nuori mies Paimiosta. Kahakan jälkiselvittelyssä poliisi otti kiinni aiemmin kiinniotettujen lisäksi vielä kolme henkilöä.

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot