Boksishop 2019 vaihtuva

Naisten välierät alkoivat niukalla tappiolla

Pöytyäkin pääsi tuulettamaan välierien avausottelussa, mutta vierasjoukkue Joensuu vei voiton niukasti. Kuva: Timo Kesti.

PÖYTYÄ. Naisten Ykköspesiksen välierät alkoivat Pöytyän osalta niukalla tappiolla. Joensuun Maila vei keskiviikon ottelusta tärkeän voiton lukemin 0–1 (5–5, 3–4).
Pesäpalloliiton verkkouutiset kertoo pelinjohtajien kauden alla veikanneen kummallekin joukkueelle sijoitusta runkosarjan häntäpäässä. Toisin kuitenkin kävi. Pöytyä oli runkosarjan toinen ja Joensuu kolmas. Kumpikin joukkue nousi Ykköspesikseen vasta tälle kaudelle.
Pöytyän pelurit myös valtasivat kärkipaikat tilastoissa. Petra Kaitonen oli lyöjäkuningatar lyöden 20 otteluun 2+69 juoksua. Kotiutusten onnistumisprosentti oli runkosarjassa 61,7. Sanni Kyläpekka jakoi Mynämäen Vesan Henna Nurmen kanssa sarjan etenijäkuningattaruuden 47 tuodulla juoksulla. Elisa Pauna oli tilastokolmonen 43 juoksulla.
Runkosarjassa Pöytyä ja Joensuu voittivat keskinäisissä kohtaamisissa kumpikin kertaalleen. Toukokuussa Pöytyä voitti kotikentällä 2–0 (3–0, 8–0). Välierien kenraalissa, runkosarjan viimeisessä ottelussa puolestaan Joensuu voitti kotiottelussaan 2–0 (6–1, 1–0). Välieräsarjassa kummallakin joukkueella on siis eväät edetä superpesiskarsintaan.
Välierät jatkuvat lauantaina Joensuussa ja jo sunnuntaina pelataan sarjan kolmas ottelu Kumilassa. Paikan superpesiskarsintaan Lappajärven Veikkoja vastaan saavuttaa kolmella voitolla.

Lue lisää 17.8.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot