Boksishop 2019 vaihtuva

Naisten Ykköspesiksen ratkaiseva välierä pelataan torstaina Kumilassa

Ensimmäistä kauttaan Ykköspesistä pelaava Pöytyän Urheilijoiden naisten joukkue on edennyt sarjassa välieriin saakka. Torstai-iltana selviää, jatkavatko Pöytyän naiset Superpesiskarsintoihin. Kuva: Timo Kesti

PÖYTYÄ/Kumila. Torstai-iltana selviää pääseekö Pöytyän Urheilijoiden vai Joensuun Mailan joukkue karsimaan noususta naisten Superpesikseen. Naisten Ykköspesiksen neljäs välierä päättyi tiistai-iltana Joensuussa Joensuun Mailan niukkaan 1–0-voittoon.

Molemmat joukkueet ovat nyt napanneet välieristä kaksi otteluvoittoa, joten ratkaiseva viides välierä pelataan torstai-iltana Kumilassa.

Ottelu alkaa Kumilan kentällä torstaina 23.6. kello 17.30.

 

 

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot