Boksishop 2019 vaihtuva

Pakettiauto kellahti katolleen ojaan Tarvasjoella

Pakettiauto meni ajokelvottomaan kuntoon. Kuva: Simo Päivärinta.

LIETO/Tarvasjoki. Pakettiauto riistäytyi kuljettajan hallinnasta ja päätyi katolleen ojaan 10-tiellä Tyllin teollisuusalueen kohdalla sunnuntai-iltana kymmenen aikoihin. Kuljettaja ei loukkaantunut vakavasti, mutta auto vaurioitui ajokelvottomaan kuntoon.

 

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot