Boksishop 2019 vaihtuva

Perävaunun kaatuminen haittasi liikennettä Koskella

Kaatunut perävaunu vaurioitti tietä ja kaatuneen perävaunun nostaminen sekä metalliputkien siivoaminen vei useita tunteja. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI. Metalliputkia kuljettaneen rekan perävaunun kaatuminen sulki kymppitien toisen kaistan kymmeneksi tunniksi perjantaina iltapäivällä Koskella. Onnettomuuspaikka oli Sorvaston ja Munitun välillä.
Rekan kuljettamat metalliputket levisivät tielle ja maastoon perävaunun kaaduttua. Myös tie vaurioitui, mutta henkilövahingoilta vältyttiin.

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot