Boksishop 2019 vaihtuva

Pöytyän naisten joukkue nousi murskaluvuin Superpesiskarsintaan

Aihetta tuuletukseen: Pöytyän Urheilijat voitti Joensuun Mailan murskaluvuin torstai-iltana ja nousi naisten Superpesiskarsintaan. Kuva: Timo Kesti

PÖYTYÄ/Kumila. Pöytyän Urheilijat voitti torstai-iltana Joensuun Mailan murskaluvuin 2–0 (6–2, 7–2) naisten Ykköspesiksen viidennessä ja ratkaisevassa välierässä. Voiton myötä Pöytyän joukkue lähtee karsimaan noususta Superpesikseen.

Superpesiskarsinta alkaa sunnuntai-iltapäivänä Lappajärvellä, jossa Pöytyä kohtaa Superpesiksen sarjajumboksi jääneen Lappajärven Veikot. Toinen karsintaottelu pelataan keskiviikkoiltana Kumilassa. Kolmas peli on lauantaina 1.9. Lappajärvellä ja mahdollinen neljäs sunnuntaina 2.9. Kumilassa.

 

Superpesiskarsintaottelu pelataan keskiviikkona 29.8. kello 17 Kumilan kentällä.

 

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot