Boksishop 2018 vaihtuva

Pöytyän sisäiset liikenneyhteydet paranevat

Matka-Niinimäen linja-autot ovat valmiina alkavan lukuvuoden koululaiskuljetuksiin ja muihin kyyteihin.

PÖYTYÄ, ORIPÄÄ. Pöytyän sisäisen linja-autoliikenteen tarjonta laajenee koulujen alkaessa, kun Matka-Niinimäki aloittaa päivittäisen liikennöinnin Yläneeltä Riihikosken kautta Kyröön. Lähtö tapahtuu Oripäästä. Linja toteutetaan markkinaehtoisena eli ilman veronmaksajien tukieuroja.

Liikennöitsijä Ossi Niinimäen mukaan uudella reitillä vastataan etenkin Pöytyän kunnan toiveeseen kunnan sisäisen liikenteen parantamisesta.

Aamuisin bussi lähtee Yläneen torilta kahdeksalta ja on perillä Elisenvaaran koulukeskuksessa kello 8.45. Paluukyyti koululta lähtee klo 15.05 muulloin paitsi tiistaisin, jolloin koulukyyti starttaa kello 16.05. Kyrön torilta lähdetään myös päivittäin kello 11, jolloin Riihikoskella ollaan kello 11.15 ja Yläneellä 11.40.

Niinimäen linja-auto kulkee markkinaehtoisesti myös Oripäästä Yläneelle arkipäivisin. Kivimakasiinilta lähdetään kello 7.15 ja perillä ollaan kahdeksalta Tourulan, Korkeakosken ja Alatien kautta kiertäen. Yläneeltä matkaa voi sitten jatkaa tarvittaessa Riihikoskelle ja Kyröön asti.

 

Lue lisää 07.08.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot