Boksishop 2019 vaihtuva

Somero-opisto tarjoilee koskelaisille moni uutuuksia

KOSKI. Koskelaisille on tulevana syksynä tarjolla harvinaisen monta uutuuskurssia. Tarjolla on muun muassa mindfulnessia, saksan kielen keskusteluryhmää, sirkuksen alkeita, retkeilyä ja perennapenkin suunnittelua. Syksyn kurssitarjonnan sisältävä opinto-opas jaetaan Someron ja Kosken koteihin perjantaina 10.8. Ilmoittautumisia otetaan vastaan maanantaista 13.8. kello 17.30 alkaen internetissä ja puhelimitse.
Opetus alkaa pääosin 10.9. alkavalla viikolla. Taiteen perusopetus alkaa jo 27.8.Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot