Boksishop 2019 vaihtuva

Tarvasjoen vesitornissa kuntotutkimus

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjoen vesitornissa tehdään kuntotutkimusta, minkä johdosta vesitorni on parin viikon ajan pois käytöstä. Tämä voi aiheuttaa vesijohtoverkossa paineenvaihteluita.
Perjantaina vesijohtovesi oli ainakin Lakiaissuontien varrella harmaata. Tarvasjoen keskustelu- ja infopalstalla Facebookissa kerrottiin veden olleen myös valkoista, sihisevää ja kuplivaa. Liedon Vedestä kerrotaan tämän johtuvan paineenvaihteluista. Kuplat ovat ilmakuplia, jotka häviävät, kun veden antaa hetken seisoa.Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot