Boksishop 2018 vaihtuva

Tuli roihahti kuivurin pannuhuoneessa

Palokunta kävi varmistamassa, ettei tuli edennyt kuivurin rakenteisiin. Kuva: Simo Päivärinta.

PÖYTYÄ. Viljankuivaamon pannuhuoneessa syttyi tulipalo Pöytyällä Kontolantiellä keskiviikkoiltana puoli yhdeksän aikoihin. Omistaja teki onnistuneen alkusammutuksen ja palokunta kävi vielä varmistamassa tilanteen.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot