Boksishop 2019 vaihtuva

Työttömät maksutta Kyrön kuntosalille

PÖYTYÄ. Kyrön kuntosalilla alkaa syksyn aikana kokeilu, jossa työttömiltä ei peritä kuntosalimaksua. Yhteisöllisyyslautakunnan tekemä päätös liittyy Pöytyällä tehtyyn valtuustoaloitteeseen, jossa kolme valtuutettua esitti työttömien liikuntapassin käyttöönottoa, jolloin työttömän olisi mahdollista käydä maksutta muun muassa kunnan kuntosalien yleisillä vuoroilla.

Aloitteessa muistutetaan, että liikunnalla on monia myönteisiä vaikutuksia ihmisen terveyteen, hyvinvointiin ja työkykyisyyteen. Liikuntaharrastus voi myös edistää työllistymistä.

Pöytyällä vain Elisenvaaran koulun yhteydessä oleva kuntosali on liikuntatoimen ylläpitämä. Muut ovat yhdistysten tai yksityisten ylläpitämiä saleja. Niiden hinnoittelu ei kuulu kunnalle.

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot