Boksishop 2019 vaihtuva

Yläneen Osuusliikkeen myymälässä 95 vuotta sitten

Anselm Laakson ottamassa kuvassa ollaan Yläneen Osuusliikkeen kirkonkylän myymälässä. Kuva lienee otettu 95 vuotta sitten, sillä kalenteri on pysähtynyt heinäkuun 1923 kohdalle. Kuvan vasemman puoleinen nainen sekä huivipäinen nainen ovat tunnistamatta. Muut kuvassa olijat ovat Olga Leppänen, Santeri Leppänen ja Arvi Laine.

Hyllyssä näkyvä rusinapakkaus ”Sun maid seedless raisins” on vielä tänäänkin samanlainen.

 

Yläneen kotiseutuyhdistys toivoo lukijoiden apua kuvien tunnistamiseen ja ajoittamiseen. Tietoja ja palautetta voi antaa Tapio Rastaalle puhelimitse 050 5188 461 tai sähköpostilla tapio.rastas@gmail.com

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot