Boksishop 2019 vaihtuva

Auran kauniit kosket pääsivät luonto-ohjelmaan

Luonto Plus -ohjelma vierailee Lounais-Suomen kiinnostavissa luontokohteissa. Turun yliopiston konservaattori ja Turun Sanomien luontoasiantuntija Ari Karhilahti ja toimittaja Ann-Mari Rannikko kävivät viime viikolla katsomassa Aurassa Järvijoen koskea ja Kuuskoskea.

Katso Luonto Plus -ohjelma Auran koskilta.

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot