Boksishop 2019 vaihtuva

Auran verotuloista voi hävitä 1,5 miljoonaa euroa

AURA. Valtion suunnittelemat kuntien verotulojen leikkaukset vähentävät Auran verokertymää tänä vuonna 600 000 eurolla. Lisäksi marraskuussa Auralta ennakoidaan perittävän vuoden 2017 verotuksesta maksettuja ennakkoja takaisin noin 900 000 euron verran. Summa koostuu veronmaksajille maksettavista veronpalautuksista.

Kunnanhallituksen saamassa vuoden ensimmäisen puolen vuoden osavuosikatsauksessa ennakoituihin huonoihin talousuutisiin kuuluu myös se, että erikoissairaanhoidon menot näyttävät ylittyvän tänä vuonna huomattavasti ennakoidusta.

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot