Boksishop 2018 vaihtuva

Ilmojen hurjapäät valloittivat Oripään ilmatilan

Oripään lentokenttä näkyi harvinaisen hyvin temppukoneesta, kun kone kulki toinen siipi suoraan kohti maata. Kuva: Tuomas Honkasalo

ORIPÄÄ. Oripään ilmatilassa oli viime viikolla poikkeuksellisen aktiivista toimintaa, kun moottoritaitolentäjät ja monet muut ilmailuharrastajat leireilivät Turun lentokerhon ja Urheilutaitolentäjien järjestämällä leirillä. Myös Suomen moottoritaitolentomaajoukkue treenasi yhdessä samaan aikaan.

Leirillä oleva porukka on suhteellisen pieni, mutta monipuolinen: on ammattilentäjää, liikennelentäjää, insinööriä ja yrittäjää. Hurtti huumori lentää, mutta lentoasioista ei juuri vitsailla. Moottoritaitolentäjäharrastajia ei Suomessa ole kuin 30–40.

Oripään lentokenttä keräsi harrastajilta kehuja.

–Täällä on paljon tilaa lentää eikä ole mitään virallisia rajoituksia. Pohjoiseen päin on tilaa vaikka Ouluun asti, mutta Turun suunnassa tuleekin äkkiä rajoituksia vastaan. Ääntäkin kestetään täällä Oripäässä hyvin, kiitteli Urheilutaitolentäjien puheenjohtaja Harri Kanto.

 

Lue lisää 18.09.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot