Boksishop 2018 vaihtuva

Kaivinkone paloi Tarvasjoella

Tarvasjoen VPK kävi sammuttamassa kaivuripalon. Kuva: Simo Päivärinta.

LIETO/Tarvasjoki. Ojankaivussa ollut kaivinkone vaurioitui käyttökelvottomaksi Juntolantiellä Tarvasjoella tiistaiaamuna syttyneessä tulipalossa. Palo sai alkunsa kaivurin moottoritilasta noin kello 9. Henkilövahinkoja ei sattunut.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot