Boksishop 2019 vaihtuva

Katon kautta ojaan kyljelleen

Henkilöauto suistui Sorvastontieltä perjantaiaamulla. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI/Sorvasto. Henkilöauto suistui Sorvastontieltä perjantaiaamulla noin puoli seitsemän aikaan. Auto meni loivassa kurvissa ympäri ja päätyi ojaan kyljelleen. Onnettomuus sattui paikassa, joka on kymppitieltä noin kilometri Ypäjän suuntaan. Auton kuljettaja loukkaantui ulosajossa.

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot