Boksishop 2019 vaihtuva

Kertun tuvan sisäremontti valmistui – avajaiset sunnuntaina

Kertun tuvan ulkopuolella riittää vielä töitä, mutta sisätilat ovat valmiit. Heikki Mustamäki, Raija Isotalo-Aaltonen ja Esko Maaronen mökin rappusilla.

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjoen keskustassa sijaitsevan Kertun tuvan sisäosien remontti on valmis ja taloa voidaan ryhtyä käyttämään. Tarvasjoen Kotiseutuyhdistys sai talon lahjoituksena kolme vuotta sitten. Rakennusta on siitä lähtien remontoitu joka keskiviikko talkoovoimin.

–Suunnitelmissa on, että tästä tulee kyläläisten kokoontumispaikka. Myös kotiseutuyhdistys pitää kokouksensa täällä. Paikka soveltuu myös pienimuotoisten juhlien ja muiden tilaisuuksien pitopaikaksi, Heikki Mustamäki kertoo.

Remonttia jatketaan ensi vuonna talon ulkopuolella. Katto on tiilinen ja rikkinäiset tiilet on jo vaihdettu uusiin, mutta aluskate pitäisi uusia, samoin ulkolaudoitus. Punamullan keittoonkin yhdistys pääsee, sillä uusi kuisti on vielä maalaamatta.

–Nyt kuitenkin nautitaan tehdystä työstä ja vedetään vähän henkeä, Mustamäki sanoo.

 

Kertun tuvan avajaisia vietetään sunnuntaina 9.9. klo 15 alkaen. Ohjelmassa muun muassa yhteislaulua ja kahvittelua. Talkoolaisia on paikalla kertomassa remontin vaiheista.

 

 

Lue lisää 07.09.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot