Boksishop 2019 vaihtuva

Koskella ja Marttilassa ei näy vielä seurakuntavaalikuumetta

Keskustataustaisen Yhteisöllisyyden seurakunta -valitsijayhdistyksen listalta kirkkovaltuustoon valitulle Essi Pietilälle ensimmäinen valtuustokausi jää ainakin tässä kohtaa myös viimeiseksi. Hän on päättänyt jättäytyä vaaleista ajankäytöllisistä syistä, muttaa kannustaa muita lähtemään ehdolle. Taustalla siintää Kosken kirkko, jossa tehdään parhaillaan julkisivuremonttia.

KOSKI, MARTTILA. Koskella ja Marttilassa seurakuntien yhdistyminen tuo uutta jännitystä seurakuntavaaleihin. Valtuutettuja yhteisen Martinkosken seurakunnan kirkkovaltuustoon tullaan valitsemaan sama määrä kuin kumpaankin seurakuntaan on erikseen valittu eli 15.

–Yhdistyneenäkään meillä ei ole niin paljon jäseniä, että valtuutettujen määrä nousisi, seurakuntasihteeri Päivi Pakkanen toteaa.

Kosken kirkkovaltuuston puheenjohtajan Essi Pietilän tietojen mukaan Koskella ehdokasasettelu on lähtenyt liikkeelle hitaasti.

Samaa sanoo myös marttilalainen Yrjö Ojaniemi.

–Molemmista kunnista ehdokkaita löytyy, mutta ehdokasasettelu on lähtenyt laiskasti liikkeelle, Yrjö Ojaniemi toteaa hiukan ihmetellen, ettei seurakuntien yhdistymisen tuoma uusi asetelma tämän enempää ole ihmisiä innostanut.
Se kuitenkin jo tiedetään, että Martinkosken seurakuntaa lähdetään rakentamaan yhteisillä valitsijayhdistyksillä ja ehdokaslistoilla.

 

Lue lisää 11.09.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot