Boksishop 2019 vaihtuva

Mäkiäisten talolla alkaa kouluaika

Reijo Viiri ja Kalevi Alakoski toivovat torimyyjien palaavan Mäkiäisten talolle, kun tilat taas koululta vapautuvat. Torimyynti siirtyy koululaisten tieltä kirjastolle.

PÖYTYÄ/Riihikoski. Mäkiäisten talossa alkaa ensi viikolla kouluaika, kun Riihikosken ekaluokkalaiset muuttavat Mäkiäisten Työväenyhdistyksen kunnalle vuokraamiin tiloihin koulun rakennus- ja remonttitöiden alta. Mäkiäisiin siirtyy 26 oppilasta, minkä lisäksi Mäkiäisissä järjestetään myös aamu- ja iltapäivätoimintaa.

Koululaisten tulo Mäkiäisiin siirtää toritoiminnan kirjastolle sekä toistaiseksi sulkee Turinatuvan ja vähentää tilan vuokraamista yksityisille. Kokonaan Mäkiäisten talo ei kuitenkaan muulta toiminnalta hiljene.

–Viikonvaihteet ovat edelleen meidän käytössämme, mutta mahdollisimman vähän tilaa pyrimme vuokraamaan, koska koulutavaroiden siirtely teettää työtä, Reijo Viiri kertoo.

Torikauppaa  käydään ensi viikon perjantaista, 14. syyskuuta, alkaen Riihikosken kirjastolla.

 

Lue lisää 04.09.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot