Boksishop 2019 vaihtuva

Matkustaja loukkaantui ulosajossa Koskella

matkustaja loukkaantui ja auto vaurioitui ajokelvottomaksi lauantaiaamuisessa ulosajossa Koskella. Copyright: Simo Päivärinta

KOSKI. Koskella Hämeentielle Kosken kartanon kohdalla sattui lauantaiaamulla puoli yhdeksän aikaan henkilöauton ulosajo. Auton kyydissä ollut matkustaja loukkaantui lievästi ja auto vaurioitui ajokelvottomaksi.

 

 

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot