Boksishop 2019 vaihtuva

Paimionjoessa padolla öljyvahinko

Padolle on asetettu öljynimeytyspuomi. Kuva: Simo Päivärinta.

LIETO/Tarvasjoki. Paimionjoessa Juvan voimalaitoksen padolla havaittiin keskiviikkona öljyä. Torstai-illalla jokeen asetettiin öljynimeytyspuomi. Öljyn alkuperästä ei ole tietoa.
Paimionjoen vesi on edelleen hyvin alhaalla. Joen kuivuminen on tuonut esiin kaikenlaista roinaa. Alkuviikosta padon läheisyydestä kaivettiin pohjasavesta esiin kevytmoottoripyörä. Ajokissa oli todennäköisesti väärät kilvet.

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot