Boksishop 2018 vaihtuva

Pöytyän terveyskeskuksella tiedossa mittavia remontteja

PÖYTYÄ, AURA. Pöytyän pääterveysasema ja taloustoimisto sekä kuntayhtymän muut terveysasemat tarvitsevat tilojen kuntokartoituksen tehneen Heikki Kiiski Oy:n laskelmien mukaan seuraavan kymmenen vuoden aikana yli 700 000 euron hintaiset korjaukset. Välittömät korjaustarpeet jäävät kuitenkin 113 250 euroon. Kuntayhtymän hallitus tutustui laskelmiin ja merkitsi ne tässä vaiheessa tiedokseen.

Korjauksista kiireellisin on Kyrön terveysaseman vanhan osan vesikatteen korjaus, johon Kiiski ennakoi kuluvan 76 000 euroa. Yhteensä terveysasemalla pikaisesti tarvittaviin korjauksiin kuluu arvion mukaan 93 450 euroa. Muiden terveysasemien ja taloustoimiston välittömiin korjauksiin Kiiski laskee tarvittavan kiinteistöä kohden 3 300–6 500 euroa.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot