Boksishop 2019 vaihtuva

Röyhkeä roskaaja kippasi jätteensä metallinkeräyslavalle

Tauno Mäkelällä oli iso työ siivota roskaajan tuomat rojut metallinkeräyslavalta.

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjokelainen Tauno Mäkelä on syystä harmissaan: Joku ryökäle on kipannut hänen metallinkeräyslavalleen yhtä ja toista jätettä, joka ei sinne kuulu. Lavalle on kuukauden sisällä eri kerroilla tuotu muun muassa kaksi runkopatjaa, sängyn puisia päätyjä sekä hyllytarvikkeita. Ainakin patjat tuonut henkilö on mitä ilmeisemmin yksi ja sama roskaaja, sillä patjat ovat keskenään samanlaisia.

–Aina näissä jotain tänne kuulumatonta on ollut, mutta nyt oli ennätysmäärä. Ovat lavan takaluukunkin repineet rikki, kun ovat tuoneet tavaraa, Mäkelä manaa.

–Röyhkeää ja härskiä touhua, hän puuskahtaa.

Mäkelän harmi on sitäkin perustellumpaa, kun ottaa huomioon, että roskien tuoja olisi samalla vaivalla voinut toimia myös oikein. Romulavoilta on matkaa Auranmaan lajitteluasemalle vain kilometri.

–Saa sillä perjantaipullon ostettua, kun ei vie rojujaan sinne vaan tuo toisen lavalla, Mäkelä murahtaa.

 

Lue lisää 31.08.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot