Boksishop 2018 vaihtuva

Seurakuntavaaliehdokkuus ei kiinnostanut Aurassa eikä Martinkoskella

Auran seurakunnassa päädyttiin sopuvaaliin, koska ehdokkaiden määrä ei riittänyt vaaliin. Kuva: Asko Virtanen

AURANMAA. Syksyn seurakuntavaalien ehdokasmäärät ovat paikoitellen laskeneet rajusti. Uuden Martinkosken seurakunnan kirkkovaltuustoon pyrkii kolmelta listalta yhteensä 23 ehdokasta, kun neljä vuotta sitten Koskella ja Marttilassa oli yhteensä 44 ehdokasta.

Auran seurakunnassa ehdokkaita saatiin kasaan niin vähän, että uusi kirkkovaltuusto tullaan valitsemaan sopuvaalilla. Kahdelle listalle saatiin yhteensä vain 12 ehdokasta, mikä kirkon vaalijärjestykseen mukaan kuitenkin riittää, sillä ehdokasmäärä on neljä viidesosaa valittavien määrästä. Vaalijärjestyksen mukaan Auran kokoisen seurakunnan kirkkovaltuustoon kuuluu normaalisti 15 jäsentä.

Pöytyän seurakunnassa sen sijaan onnistuttiin hieman kasvattamaan ehdokasmäärää.

 

Lue lisää 21.09.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot