Boksishop 2019 vaihtuva

Värikäs piha houkuttelee liikkumaan Tarvasjoen koululla

Koulun kentän ja alapihan kunnostuksen yhteydessä hankittiin muun muassa uusi vitoskeinu.

LIETO/Tarvasjoki. Kesän ja alkusyksyn aikana kunnostettu Tarvasjoen koulun kenttä sai myös värikylvyn. Nyt iloisen värisenä loistava alapiha houkuttelee koululaisia liikkumaan uusissa liikuntavälineissä.

Yhdeksäsluokkalaisten Jasmin Kuutniemen, Onni Lehtosen ja Valtteri Jokisen mukaan kenttä liikuntavälineineen ja keinuineen on ollut ahkerassa käytössä. Rehtori Outi Nieminen kertoo muun muassa pihan uuden panna-areenan olevan niin suosittu, että luokille on jouduttu jakamaan omia pelivuoroja.

Kentän ahkerimpia käyttäjiä ovat Jasminin, Onnin ja Valtterin mukaan olleet alakoululaiset. Kuntoiluvälineet ovat vain yläkoululaisten käytössä, mutta nuoret kertovat välituntiruuhkan vuoksi viihtyvänsä kentällä paremmin vapaa- kuin kouluajalla.

 

Lue lisää 11.09.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot