Boksishop 2018 vaihtuva

Aura kartoittaa kyselyllä auralaisten näkemyksiä kotikunnastaan ja sen tulevaisuudesta

AURA. Auran nykyiset ja mahdolliset tulevat kuntalaiset halutaan mukaan valmistelemaan kunnan uutta strategiaa. Kyselyyn vastaajien toivotaan kertovan mielipiteensä sekä siitä, minkälaiseksi he kokevat Auran tällä hetkellä että siitä, mihin kunnan tulisi keskittyä jatkossa.

Kyselyyn voi vastata kunnan verkkosivuilta löytyvässä kyselyssä. Vastaamisaikaa on lokakuun loppuun asti.

Kunnanvaltuusto hyväksyy uuden kuntastrategian vielä tämän vuoden puolella.

 

Kyselyyn pääsee osoitteessa www.aura.fi

 

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot