Boksishop 2018 vaihtuva

Auranmaalla jo kolme varmaa eduskuntavaaliehdokasta

PÖYTYÄ. Pöytyän kunnanvaltuutettu ja kunnanhallituksen ensimmäinen varapuheenjohtaja Sanna Pitkänen, 44, lähtee Varsinais-Suomen Kokoomuksen ehdokkaana tavoittelemaan kansanedustajan paikkaa ensi kevään eduskuntavaaleissa.

Varsinais-Suomen Kokoomus nimesi eduskuntavaaliehdokkaita lauantaina piirikokouksessaan Turussa. Pitkäsen lisäksi nimettiin 15 muutakin ehdokasta, joiden joukossa ovat myös kaikki maakunnan neljä istuvaa kansanedustajaa; Petteri Orpo, Anne-Mari Virolainen, Ilkka Kanerva ja Saara-Sofia Sirén.

Kevään eduskuntavaaleihin on Auranmaalta nimetty jo aiemmin kaksi ehdokasta: kristillisdemokraattien koskelainen ehdokas Annemari Kiekara sekä perussuomalaisten marttilalainen ex-kansanedustaja Lauri Heikkilä.

Ehdokkaita saattaa tulla vielä lisääkin: pöytyäläinen Matti Rajala on ehdolla Vasemmistoliiton eduskuntavaaliehdokkaaksi. Vasemmistoliitto päättää ehdokkaistaan lokakuun aikana pidettävällä jäsenäänestyksellä.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot