Boksishop 2018 vaihtuva

Auranmaan Positiivisimman etsintä alkoi

AURANMAA. Auranmaan Nuorkauppakamari etsii Auranmaan Positiivisinta 2018. Valinnan tarkoituksena on herättää auranmaalaiset näkemään ympärillään oleva positiivisuus ja sen antamat mahdollisuudet yhteiskunnan, talouden ja koko maailman haasteiden keskellä.

Tunnetko sinä henkilön tai tahon, joka valaa positiivista uskoa tulevaisuuteen? Henkilön, jonka elämäntyö, saavutukset ja vaikuttaminen toimivat esimerkkinä muille?

Vuoden Positiivisin Auranmaalainen -titteli voidaan antaa myös organisaatiolle, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti.

Auranmaalla palkinto on jaettu vuodesta 2005 ja sen valitsevat Auranmaan Nuorkauppakamarin yhteistyökumppanit.

 

Oman ehdotuksensa voi jättää 4. marraskuuta mennessä nettilomakkeella osoitteessa www.jcauranmaa.com/auranmaan-positiivisin

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot