Boksishop 2019 vaihtuva

Humalaisen auto päätyi ojaan Aurassa

AURA. Tuhdissa humalassa ajaneen kuljettajan henkilöauto lipsahti ojaan Aurassa myöhään lauantai-iltana. Poliisi sai ilmoituksen Kisatiellä ojaan ajetusta autosta, mutta autolla liikkeellä olleet olivat poistuneet paikalta ennen poliisin tuloa.

Poliisikoira jäljitti kuljettajan läheiseen asuntoon, jossa kuljettaja puhalsi 2,4 promillen lukeman. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksensa ja liikennerikkomuksena.

.Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot