Boksishop 2019 vaihtuva

Koskelle ja Marttilaan yhteinen nuorisovaltuusto

KOSKI, MARTTILA. Koskelle ja Marttilaan valitaan marraskuussa yhteinen nuorisovaltuusto, johon valitaan seitsemän jäsentä. Marttilan kunnanhallitus hyväksyi omalta osaltaan, että kummastakin kunnasta valitaan vähintään kolme edustajaa ja molemmista kunnista yksi varajäsen.

Välittömissä vaaleissa tulee molemmista kunnista valituksi kolme eniten ääniä saanutta ehdokasta ja seitsemäs ehdokas vaalituloksen perusteella.

Kuntien nuorisotoimen edustajat päätyivät esittämään yhteistä nuorisovaltuustoa, koska molempien kuntien nuoret ovat samassa yläkoulussa ja lukiossa Koskella. Marttilassa on myös ollut haastetta löytää ehdokkaita. Nuorisovaltuuston toimikausi on kaksi vuotta kerrallaan. Se valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan.

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot