Boksishop 2018 vaihtuva

Marttilan metsästysmajasta tulikin upea hirsihuvila

Simalantielle näkyvä metsästysmaja rikkoo perinteisiä käsityksiä metsästysmajoista huvilamaisella ulkomuodollaan. Kuva: Tuomas Honkasalo

MARTTILA. Marttilan Eräveikkojen miltei kaksi vuotta kestänyt metsästysmajaprojekti on ohi ja tuloksena on kauniilla tontilla sijaitseva huvilamainen hirsirakennus. Uudisrakennuksen rakentamisen mahdollisti Leader-rahoitus, joka kattoi noin puolet kaikista kustannuksista.

–Ei tällainen hanke olisi millään muuten olisi ollut mahdollinen. Iso kiitos täytyy antaa Jokivarsikumppaneille ja tälle Leader-rahoitukselle, kiittelee Eräveikkojen metsästyksenjohtaja Hannu Nurmi.

Tieltä päin katsoen maja ei näytä ollenkaan nimensä veroiselta, vaan enemmänkin komealta kesähuvilalta. Kontio-hirsitalon ulkonäkö onkin tarkkaan mietitty.

–Kyllähän tässä oli tarkoitus tehdä kaunis ja houkutteleva rakennus eikä mitään pimeää liiteriä. Ideana on saada tälle rakennukselle vuokralaisia. Täällä voi järjestää helposti noin 30 ihmisen kokouksen. Juhliin ja koiratoimintaankin tämä sopii mainiosti, Nurmi luettelee.

 

Lue lisää 09.10.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot