Boksishop 2019 vaihtuva

Mellilän ortodoksiseen keskukseen tehdään kohta asuintiloja

Mellilän ortodoksinen keskus on ilmeikäs rakennus taivaalle kurkottavine kupoleineen.

LOIMAA/Mellilä. Mellilän Majanojankulmalle tekeillä olevan ortodoksisen keskuksen rakentaminen on edennyt niin, että rakennuksen yläkerran huoneiden tekeminen on mahdollista talven aikana.

–Olen hyvin helpottunut, että työ on edennyt tähän vaiheeseen. Välikattoon saatiin uudet, vankat niskat ja niiden päälle asianmukaiset levyt, rakennushanketta vetävän Elisabetin sisaristo ry:n toiminnanjohtaja Jana Kemppi sanoo.

Hirsirakenteisen keskuksen yläkertaan on tarkoitus tehdä kolme asuinhuonetta ja yhteinen olohuone.

–Rakentaminen etenee pikku hiljaa, sillä työtä tehdään lahjoitusvarojen turvin. Ensin kerätään varoja, sitten rakennetaan.
Ortodoksisen keskuksen rakentaminen alkoi 11 vuotta sitten. Rakentaminen on edennyt hitaasti, mutta varmasti, vaikka erinäisiä vaikeuksiakin on välillä riittänyt voitettavaksi asti.

 

Katso kuka on viikon henkilö.

 

Lue lisää 19.10.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot